Ruby

Alla inlägg under december 2010

Av ruby - 9 december 2010 22:48

Hemskt det här med Ö.sund asså. Såg nyheterna igår.. Att det kom från toalett vattnet. BLÄ!


men..


ERBJUDANDE!!!

Vi garanterar en kraftig viktminskning inom 5-10 dagar! För endast 295:- + frakt får du 50 cl magiskt vatten från en liten insjö i Sveriges norra inland med fantastiska egenskaper! Missa inte detta erbjudande; över 8000 personer har redan testat med enastående resultat! För mer information, Ring Östersunds Kommun...



ha ha..


Av ruby - 9 december 2010 22:25

Igår åkte jag och kenta in till stan för att möta husse som hade bowlat och varit på casino med jobbet! Jag packade på älsklingen mitt överfallsalarm och spray när han skulle åka, för jag tog med mig mitt lilla större överfallsalarm in till stan sen - älskade hund.


  

Av ruby - 9 december 2010 21:01

   Igår var jag, mormor & Lelle inne i stan och spatserade omkring i olika ärenden. Först var vi på Kungsholmen, Östermalm och kikade lite på ett framtidsprojekt. Mkt fint! Sedan käk inne i stan, julskyltning på NK och tillsist Östasiatiska museét och Terrakotta armén. Jag må då säga, det var skapligt häftigt att se den i verkligheten. Några statyer och föremål hade aldrig vistats utanför Kinas gränser tidigare, pretty cool. Dom hade 5 stora terrakotta krigare där, det var otroligt mäktigt att få se, live. Armén uppfördes på order av kejsare Qin Shi Huangdi 246f.Kr för att vakta dennes grav.


Ni får ursäkta att bilderna är så mörka, men man fick absolut inte fota med blixt och det var bajsdålig belysning i montrarna.


  


  


  


  


  


  


  


Av ruby - 9 december 2010 16:20

Kungen

 

  

Av ruby - 9 december 2010 13:04

Ush.. Idag är jag på dåligt humör! Jag vaknade på fel sida redan i morse, sen har det bara blivit värre. Jag vet inte varför, så sjukt skumt. Inget här hänt, så jag vet inte vart denna irritation och frustration kommer ifrån :/


Jag är väl allmänt slut och trött på kaoset vi har runt om oss.. Att vänta, ha tålamod, inget veta, aldrig komma till skott.


Idag är ingen bra dag.


    

Av ruby - 8 december 2010 16:38

Born on beer, raised on rock.

 

  

 

  

Av ruby - 8 december 2010 09:04

Goodmörgen. Vilken härlig sömn jag fick inatt! Jag har sovit som en klubbad säl. Solen lyser ute och jag ska läsa tidningarna som kommit med en kopp kaffe och sakta vakna till liv. Sen är det låångprommis med benke och kl 11 åker jag iväg med gänget in till stan på massa äventyr!


        


  


  

Av ruby - 7 december 2010 21:47

Gokväll ya´ll. Det vart inget mys på stan, älskling kom hem så sent från jobbet. Vi tar det på torsdag ist :) Nu är det mys framför DH ett tag till, sedan är det sängen för båda. Jag är ledig och ska följa med mormor o/c på stan i morgon på massa saker. Museéum, vi skulle se Tarakotta (?) armén.


Later


  

Ovido - Quiz & Flashcards